O potravinách


Hygiena v kuchyni předchází nebezpečným zdravotním komplikacím z jídla

Dodržování správné hygieny, to je základ úspěšného vaření. Ale i přestože kuchařka není žádná šmudla,...
více…

Jak připravit v páře květák a brokolici

Sezóna květáku a brokolice je v létě. Obojí patří k příbuzným zelí a má vysoký obsah vitamínu C. Je...
více…

Jak připravit v páře zmraženou zeleninu

Příprava zeleniny v troubě trvá příliš dlouho a uvařením ve vodě bude zelenina rozmáčená. Nejvhodnějším...
více…

Jak v parním hrnci připravit zeleninu

Čerstvá zelenina připravovaná v páře je zdravou alternativou zeleniny zmražené nebo z konzervy. Nejen že si...
více…

Jak připravit v páře zeleninu pro dětskou stravu

Příprava zeleniny na dětskou stravu v páře je nejlepším způsobem přípravy zeleniny, co se týče uchování...
více…

Doba přípravy jídel v parním hrnci

Použití parního hrnce nebo napařovače je zdravou metodou přípravy ryb, kuřete nebo zeleniny. Napařovač funguje...
více…

Jak zabránit, aby se potraviny nelepily na košík ve fritéze

Jistě chcete, aby Vámi připravené fritované jídlo stejně dobře vypadalo jako chutná. Ale nesprávné použití...
více…

Jak připravit ve fritéze koblihy

Americké sladké koblihy mají lidé rádi už dlouho. Téměř kterýkoli obchod nebo supermarket, do kterého vejdete,...
více…

Jak ve fritéze připravit hranolky

Jemně solené hranolky představují pro milovníky rychlého občerstvení velkou pochoutku. Spolu s řízkem nebo...
více…

Jak ve fritéze usmažit kuře

Kuře smažené ve fritéze je jídlo, které má rádo mnoho lidí. Fritéza usmaží kuře rovnoměrněji, protože je...
více…

Jak ve fritéze usmažit rybu

Lidé na celém světě mají rádi ryby. Existuje více způsobů, jak ryby připravit, mimo jiné i smažením ve...
více…

Višně přidejte do svého jídelníčku!

Plody višně jsou od jasně červených až po tmavočervené. Nepatří mezi nejpopulárnější ovoce, protože nejsou...
více…

Jak vybrat kvalitní olivový olej?

Mnozí z nás ho používají denně s tím, že dělají něco dobrého pro své zdraví. Nepochybně patří ke velmi...
více…