Pro ženy ... masturbace

Ženy nejsnáze dosáhnou orgasmu přímou nebo nepřímou stimulací klitorisu. Základem masturbace je dráždění a masáž klitorisu prstem. Na autoerotiky je nejlepší najít si klidnou místnost, kde se můžete uvolnit a soustředit se na vlastní myšlenky a pocity. Není od věci si přečíst nějakou erotickou literaturu nebo časopisy. Ty by vám měly dát množství různých vzrušujících nápadů.

masturbace, ženy, autoerotika

Začněte lehkou masáží klitorisu

Sami zakrátko zjistíte, co vám přináší nejlepší pocity a stupňuje vzrušení. Se vzrůstajícím sexuálním roztoužením se váš klitoris stane více citlivým na doteky a proto ho doporučujeme natřít. Můžete využít vaginální vlhkost nebo nasliněný prst, v ideálním případě lubrikační gel. Nezapomeňte také dráždit vaše bradavky a ostatní erotogenní zóny. Nestyďte se experimentovat se svým tělem. Masturbace je přirozený proces. Vyzkoušejte všechny možnosti a techniky, pokud Vám budou přinášet příjemné pocity není nic zakázáno. Fantazii se meze nekladou, a proto záleží na každé z vás, jaké místo si na tuto autoerotiku zvolíte. Jako příklad uvádíme nejvhodnější místa: postel, vana, sprchový kout.

Nevíte jak na to? Vybrali jsme pro Vás několik tipů.

Rolling - válení

Toto je základní technika, kdy uchopíte ukrytý klitoris mezi palec a ukazováček. Můžete začít s pomalým jemným válením mezi prsty. Postupně přidáváte na rychlosti a tlaku tak, aby pocity se vzrůstajícím vzrušením byly co nejpříjemnější.

Kroužení

Vezměte ukazováček a prostředníček a umístěte je přes vrchol vašeho klitorisu. Pak začněte pohybovat prsty po klitorisu v přibližně kruhové nebo oválné dráze. Můžete snadno měnit rychlost a tlak. Abyste docílily správného a příjemného účinku této masáže, doporučujeme prsty a poštěváček zvlhčit olejíčkem nebo lubrikačním gelem.

Masáž poklepáváním

Některé ženy tato technika velmi vzrušuje a jiným může být velmi nepříjemná. Levou rukou roztáhněte malé stydké pysky tak, aby se klitoris co nejvíce odkryl a vystoupil. Pak s vaším ukazováčkem na pravé ruce, začněte lehce poklepávat na poštěváček. To vyústí ve velmi lahodný pocit, který vzrůstá až do bodu, kdy se nedá blížící se orgasmus zastavit.

Kombinace

Prsty Vaší jedné ruky, stimulujte klitoris tak, jak to máte nejraději. Prsty druhé ruky nasměrujte na poševní vchod a podle potřeby zaveďte dva nebo tři do vagíny. V podstatě se dá tato kombinace doporučit pro stimulaci ve dvojici, kdy vy se věnujete masáži klitorisu a váš partner prsty vstupuje do vagíny. Různými kombinacemi můžete dosáhnout závratných orgasmů.

Tekoucí voda

Jediná věc kterou potřebujete je dostatek času a vana. Předpokládáme, že vaše vana bude vhodně zformována tak, abyste se vsedě vaším zadečkem mohli podsunout pod vodovodní kohoutek. Na začátek je dobré pouštět pouze mírně tekoucí pramínek a postupně přidávat tlak vody.

Tekoucí voda

vodotrysk - Toto je varianta výše popsané techniky. V tomto případě ucpěte palcem výtok z potrubí tak, aby stříkající proud vody směřoval na váš poštěváček.

Masážní sprcha

Masážní sprcha je ideální nástroj pro vodní masturbaci, protože většinou umožňuje přesné nastavení proudu vody, pulsování, víření atd.. S tímto nástrojem můžete hodně experimentovat a sami uvidíte jaké kombinace jsou pro vás nejpříjemnější. Opět si nastavíte tlak a teplotu vody. Vyzkoušejte si také studenou vodu a uvidíte, že vám může přinášet jiné a zajímavé pocity vzrušení, než když používáte teplou vodu.

Vibrátory

Vibrátory jsou různých velikostí a tvarů. Na klitoriální masturbaci požívejte vibrátory pevné s proměnným nastavením rychlosti. Můžete průběžně měnit sílu vibrací, tak se vzrušit až na samý okraj orgasmu a pak opět zpomalit. Tuto techniku zopakujte několikrát a následný orgasmus bude silnější a ostřejší. Správný tlak je také důležitý. Masturbace nemusí být omezena jen na klitoris. Zkuste vibrátorem masírovat vnitřní strany stehen, stydké pysky a nasměrovat vibrátor i na prsní bradavky.

Svírání stehen

Svírání stehen mohou některé ženy jednoduše dosáhnout orgasmu. Sevřením a povolením svalů dochází k nepřímému dráždění klitorisu. Když si přeložíte nohu přes nohu a budete tlačit stehna k sobě způsobíte prokrvení pohlavních orgánů a různým mačkáním a intenzitou svírání můžete dojít k vyvrcholení. Tato technika je vhodná pro případ, že na vás přijde vzrušení ve společnosti, nebo na veřejnosti. Stačí si sednout ke stolu, přehodit nohu přes nohu zmáčknout stehna k sobě a můžete se oddávat slastným pocitům, aniž by to kdokoli tušil. Je zde důležitá praxe, ale výsledek stojí za to. Když budete onanovat doma, zvykněte si svírat při orgasmu stehna k sobě a po několika pokusech to pro vás bude naprosto přirozené.

Kalhotky

Použijte vaše kalhotky tak, že je zatáhnete do vaší štěrbiny vpředu i vzadu, a pak je vpředu správně umístíte přes klitoridální oblast, aby to nebylo bolestivé. Můžete se procházet nebo si lehnout a posunovat s kalhotkami dopředu a zpět

 

comments powered by Disqus


Podobné články


Drsný nebo něžný sex?

Ženy mají rády jemné a něžné muže, ale občas milují drsňáky! A proto by se muži měli občas stát pro své...
více…

Změna stereotypu v sexu - experimenty, hračky a čas

Úplně doladěný sex neexistuje a to je dobře, protože alespoň je stále co ladit. Zdokonalovat se můžeme nejen v...
více…

Sex neberte tak vážně, i fiasko nemusí znamenat konec vztahu

Stává se to, možná se to stalo i vám, anebo v budoucnu stát může. Seznámíte se s fajn mužem, vše probíhá jak má...
více…

Sex s mlčenlivým partnerem

Sex jako v němém filmu? I tak to vypadá u některých partnerů. Je to sice divná forma vášně, ale když to tak...
více…

Líbání jako vzrušující akt a předehra

Co muži milují na ženách? Hlavně to, když jsou ženy hravé a umí být v lásce rafinované. Pokud žena umí s jazykem...
více…

Poloha 69 - třešnička na dortu sexuálních zážitků

Magická poloha 69. Co o ní víte a co ještě ne? Patří mezi vaše oblíbené, anebo jste ji ještě nezkusili? V čem...
více…

Muži, kteří masturbují, předcházejí problémům s prostatou

Proč muži masturbují? A proč masturbují, přestože jsou se svým sexuálním životem spokojeni? To jsou otázky, které...
více…

Muž se pozná podle oblíbené sexuální polohy

Ženy rády nakukují mužům do jejich niter. A muži si zase naopak rádi do těch niter nakukovat nenechají. Jak tedy...
více…

Proč si ženy neužívají sex jako muži?

Některé ženy jsou přímo expertky na výmluvy, když má dojít na sex. Ale pozor, milé ženy, právě tohle některé...
více…

Sex ve dvaceti a padesáti letech - rozdíly a priority

Ve kterém věku jsou muži na pomyslném sexuálním vrcholu? Jak se věk podepisuje na tom, co muži v posteli dokáží?...
více…