Informace o kráječích na maso

Kráječe na maso se mohou používat doma nebo při komerční přípravě jídla. Jsou navrženy tak, aby Vám ušetřily čas.

Krájí totiž rychle a snižují čas a úsilí, které byste potřebovali při práci s nožem.

Domácí použití.

Ačkoli maso můžete koupit už nakrájené na plátky, vlastní kráječ na maso doma Vám dá kontrolu tím, že Vám umožní krájet maso na Vámi požadovanou tloušťku. Jednoduchý elektrický kráječ nezabere moc místa a rychleji a snadněji se používá než nůž.

Komerční použití.

V restauracích, lahůdkářstvích a obchodech s potravinami se používají kráječe na maso z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku. Mnohé z těchto kráječů mají automatické nastavení, které nakrájí několik plátků za minutu, zatímco Vy můžete věnovat pozornost něčemu jinému.

Typy kráječů.

Kráječe na maso se liší co do velikosti a možností, které jsou založené na Vašich potřebách. Mnohé mají nastavitelný kotouč a velikost vozíku, což Vám umožní přizpůsobit kráječ na konkrétní druh masa a na účel jeho krájení.

Náš tip:

Prohlédněte si našeho průvodce Jak vybrat správný kuchyňský kráječ.

Autor: Lenka Kostková
 

comments powered by Disqus


Podobné články