Elektrické vařiče se používají na přípravu jídla nebo na udržování teplého jídla. Běžně je najdete na grilovacích party nebo kdekoli, kde je potřeba přenosný zdroj tepla na vaření.
Když vařič použijete poprvé, můžete si všimnout, že na něm po vaření zůstanou zbytky jídla. Abyste zabránili přilepení a připečení jídla k vařiči, je vhodné ho předem ošetřit. Po prvním ošetření ho pak po každém použití utřete, ale neumývejte. Umýt ho můžete pouze občas nebo pokus je silně zašpiněný, a pak ho znovu ošetřete.
Prohlédněte si našeho průvodce Jak vybrat správný elektrický vařič
Autor: Lenka KostkováJakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu našeinfo.cz zakázáno.
Fotografie jsou pouze ilustrativní - zdroj fotografií sxc.hu