Není nad domácí chleba. Nyní si ho můžete připravit bez všech nepříjemností a nepořádku, který si spojujeme s tradičním domácím pečením chleba.
Co budete potřebovat:
chlebovou mouku
kvasnice
domácí pekárnu
kráječ na chleba
Návod:
Přečtěte si pečlivě návod k pekárně.
Přesně odměřte všechny suroviny.
Všechny ingredience dejte do nádoby pekárny. Nejprve vložte tekuté suroviny a až nakonec kvasnice.
Vložte nádobu do pekárny a nastavte vhodný program.
Horkou nádobu s chlebem vyjímejte z pekárny pomocí chňapek.
Nádobu obraťte a chleba z ní vytřeste.
Nechejte chleba vychladnout předtím, než ho budete krájet.
Tipy a upozornění:
V polovině prvního cyklu hnětení těsto zkontrolujte. Může být potřeba přidat vodu nebo mouku, abyste přizpůsobili hustotu těsta. Těsto by mělo být jen mírně lepivé, hladké a měkké.
Domácí pekárnu odpojte a vyčistěte.
Pokud se vám článek líbí, nezapomeňte jej sdílet... Děkujeme.