Dream World nejoblíbenější zábavní park v Thajsku

Dream World. Pokud máte děti nebo se i vy rádi zabavíte, určitě musíte navštívit tento zábavní park v Bangkoku. Park je plný zábavy, fantazie a atrakcí.

Můžete si zajezdit na horské dráze, navštívit sněhovou zemi, můžete potkat Popelku i Poclahontas a jiné. Dream World park Vám zajistí vzrušující rodinný výlet a mnoho nezapomenutelných fotografií. Do parku se dostanete krátkou jízdou po dálnici, kolem Don Muang na staré mezinárodní letiště. Při vstupu do parku Vás přátelsky uvítají zelení mimozemšťané pod středověkými hradbami. Nedává to moc smyslu, ale dětem se to moc líbí.

Veselá hudba se line potrubím skrz park, najdete zde krásné květinové zahrady, spoustu map, podle kterých se budete orientovat. Park je rozdělen na čtyři části, které si můžete procházkou projít. V parku se můžete svézt i na Super Splash, která projede sprchou, ať se to Vám to bude líbit nebo ne. Můžete si při tom i zakřičet. Povozit se můžete i na vikinské lodi, hromadně se můžete vyfotit u padlého kolosu, který vyčnívá zpola ze země, nebo v zahradě lásky pro páry. Fotografové zřídka kdy mohou odložit fotoaparát, neboť zájemců o fotky je mnoho. V jednom dni můžete být Superman, James Bond, upír či princezna. V parku během dne pořádají i několik show jako je zvířecí nebo zakrnělá show, které jsou velmi zábavné.

Najdete zde i obr dům, který je asi 50x vyšší než by měl být, super bílou vodní peřej, plnohodnotnou motokárovou dráhu a sněhovou zemi /zvláštní poplatek cca 150bht/. Dream World má také živou hollywoodskou akční show typu SWAT a jiné atrakce na které stojí za to jít. Odpoledne pořádá park průvod, který je jeden z vrcholů dne v parku. Nenechte si ho ujít. Proudí tam nekonečný proud slavných postav a pohádkových postav, roztomilí maskoti i klauni, kteří Vám i vašim dětem mávají pro radost.

Navštívit můžete mnoho různých atrakcí a vybere si každý. Většina návštěvníků Dream parku jsou turisté. Počet návštěvníků vždy vzroste během víkendu, kdy park navštíví i místní obyvatelé. Doporučujeme proto návštěvu během týdne. Nemusíte se ale bát ani víkendu. Na nejoblíbenější atrakce se zřídkakdy stojí déle než deset minut.

Jídlo je orientováno zase na děti. Najdete zde mnoho zmrzliny, populární americké fast foody a v nabídce jsou po celém parku stánky s thajským jídlem – favorité jsou som-tam a pad-Thai. Všechno občerstvením je za mnohem nižší ceny, než byste našli v evropských zábavních parcích. Další možností je objednat si výlet pokud jedete s CK, který zahrnuje oběd formou švédských stolů, nemusíte se starat.

 Do parku se dostanete krátkou jízdou po dálnici, kolem Don Muang na staré mezinárodní letiště ale nejlépe se tam dostanete taxíkem.

Vstupné:

Celodenní 550Bht – neomezený počet jízd kromě zimní země. Pokud máte výlet přes CK máte v ceně vše. Děti pod 90cm vstup zdarma

Otevírací doba: 

Denně od 10:00-19:00 hod

Kontakt:

Web: http://www.dreamworld-th.com/english/index.php
E-mail: info@dreamworld-th.com
Tel: 0-2533-1152

 

comments powered by Disqus


Podobné články


Marina Park v Thajsku

Marina park je součástí Safari parku nedaleko Bangkoku. Je to výborný rodinný výlet na celý den. Projděte se v Zoo...
více…

Safari park v Bangkoku-Thajsko

Safari World se skládá ze dvou částí a to: Safari park a Marine park/mořský park/. Celé safari se rozkládá na...
více…

Hadí farma v Bangkoku

Thajsko je exotická země, do které létá z Česka pořád více turistů. Lákají je tam památka, thajské masáže,...
více…

Největší chrám v Bangkoku Wat Pho - Thajsko

Wat Pho /chrám ležícího Buddhy/ je největším chrámem v Bangkoku a je znám hlavně svou obří sochou ležícího...
více…

Zoo v Thajsku

Zoo Dusit v Thajsku bylo původně součástí královského paláce Dusit a v podstatě bylo první thajskou zoologickou...
více…

Vodní doprava v Bangkoku - Thajsko

Pokud pojedete do Bangkoku, je nutností pro každého návštěvníka tohoto města výlet na řece. Existuje mnoho...
více…

Nejvýznamnější chrám v Thajsku Wat Phra Kaeo

Nejvýznamnějším chrámem Thajsku je chrám smaragdového Buddhy /Wat Phra Kaeo/, který se nachází v Bangkoku v...
více…

Co je to wat? Thajsko

Wat je soubor staveb, které se používají jako chrámy, kulturní centra i buddhistické kláštery. Thajské...
více…

Národní parky v Thajsku

Národní parky Thajska jsou známé svojí bohatou faunou a flórou. Poskytnou Vám pohled na nezapomenutelné scenérie a...
více…

Mořský národní park Tarutao v Thajsku

V Thajsku jsou nejen zelené parky. Raritou v této zemi je park podmořský, který se nazývá Tarutao. Toto slovo...
více…